Havreboller

Velsmagende Havreboller

Glutenfri, Sukkerfri & Mælkefri

Dej til 22 boller
I en gryde blandes følgende
sammen:
0,8 L Vand
1 tsk Læse- eller Himalaya salt
20g gær
2 tsk Stevia
0,5 dl Solsikkeolie
Når det er blandet sammen
varmes det op til fingertemperatur.
I en skål blandes nu:
350g Rismel
50g Glutenfri fiberHavregryn
200g Majsmel
50g Majsstivelse
20g fiberHUSK (pulveriserede Psyllium frøskaller)
85-100g Sesamfrø
4 drys Wasabi & Sesame
kryderi
1 stort drys Timian
150g Rosiner
Grydens blanding hældes op i
skålen og blandes sammen med melet. Dejen røres grundigt sammen.
Dejen lægges nu ud som
boller på 2 bageplader med bagepapir, og stilles til hævning i ca. 1 time et
lunt sted.
Efter hævningen bages
bollerne i sammenlagt 26 minutter ved 215°C. For at være helt sikker på jævn
bagning, kan bagepladerne byttes om i ovnen efter 13 minutters bagning.